PENAFIAN

SIAPA KAMI?

RADIO ONLINE PENJALA™ merupakan sebuah Radio Online atas talian, bukan berbentuk komersial tetapi sebuah pelayanan Kristian. Dijana dengan menggunakan sistem Shoutcast dan dijalankan di dalam Dedicated Server. Ia telah memulakan operasi penyiarannya sejak tahun 2004 tanpa juruhebah (Auto DJ). Bermula pada tahun 2021, Radio Online PENJALA™ kini menggunakan sistem Azuracast. Radio akan memainkan/memutarkan lagu-lagu rohani tempatan mahupun peringkat antarabangsa tanpa henti-henti 24/7. Semua dilakukan secara sukarela atas dasar pelayanan Kristus.

PENAFIAN

Setiap maklumat yang terkandung di dalam portal Radio Online PENJALA™ adalah tepat dan terkini. Walau bagaimanapun, maklumat yang didapati pada portal ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa dan pihak Radio Online PENJALA™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. Pihak Radio Online PENJALA™ berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis. Sesetengan maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan pihak Radio Online PENJALA™ tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan. Maklumat untuk dimuat turun adalah dijamin bebas dari sebarang virus. Pihak Radio Online PENJALA™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan yang berlaku akibat jangkitan sebarang virus. Radio Online PENJALA™ tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada Portal ini.

HAKCIPTA

Hakcipta © Radio Online PENJALA™

Hakcipta portal Radio Online PENJALA™ dan kandungannya yang termasuk maklumat, teks, imej, grafik, fail suara, fail video dan susunannya serta bahan-bahannya adalah kepunyaan Radio Online PENJALA™.

Dengan mengakses portal Radio Online PENJALA™, anda bersetuju bahawa sebarang muat turun kandungan adalah untuk kegunaan peribadi dan bukan tujuan komersil. Sebarang aspek dari portal ini tidak boleh diterbit semula dalam sebarang bentuk atau cara, sama ada elektronik, mekanikal, fotokopi, rakaman, tanpa kebenaran dari pihak portal Radio Online PENJALA™.

Sebarang pertanyaan, sila hubungi admin [at] penjala.net